Uw reisagentschap hier?
Laurens Reizen B.V.B.A.
2520 Ranst
Voigt Travel N.V.
2180 Ekeren
Walter Tours B.V.B.A.
8600 Diksmuide
Intra Mundi Limburg B.V.B.A.
3600 Genk
Ross Tours B.V.B.A.
9930 Zomergem
Evenementtours B.V.B.A.
8800 Roeselare
Accent Events B.V.B.A.
2018 Antwerpen
Thomas Cook Travel Shop N.V.
8300 Knokke-Heist
Flash Travel N.V.
2431 Veerle/Laakdal
Outline Travel, specialist voor TsjechiŽ
9040 Gent
COCON Reizen B.V.B.A.
2400 Mol
Europareizen Euroclub N.V.
9300 Aalst
The Holidaymaker B.V.B.A.
9990 Maldegem
Traveltime B.V.B.A.
2100 Deurne
exclusief reisagentO.K. Travel B.V.B.A.
Peru PERU HET MOOISTE INCARIJK
MAANDELIJKSE AFREIS Ä1999
Home Contact Reis Catalogus
 
 Thailand
THAILAND/RONDREIS MYANMAR
AFREIS DAGELIJKS
PRIJS P.P. Ä 1990 SINGLE +145
HALF PENS + EXC INBEGR
reis naar Thailand met
O.K. Travel B.V.B.A.
Molenstraat 44
8370 Blankenberge
OK TRAVEL is reeds meer dan 25 jaar actief in het Belgische reisgebeuren.

Naast reisagent voor alle bestemmingen ter wereld zijn we ook TOUROPERATOR op volgende bestemmingen  : THAILAND MALAISIE SINGAPORE CAMBODIA MYANMAR LAOS VIETNAM JORDANIE LIBANON  SRI LANKA PERU  ZUID AFRIKA VERENIGDE STATEN  CANADA. Door intense samenwerking met verschillende incoming-agents ter plaatse kunnen we U zeer competitieve prijzen aanbieden. We kunnen steeds Uw wensen a la carte verzorgen. Vraag ons vrijblijvend een prijsofferte .

OK TRAVEL is lid van de vlaamse solidariteit reisgelden Gerling.
OK TRAVEL is tevens lid van de Vereniging van Vlaamse reisbureaus. (Licentienummer : A 5217)

VRAAG VRIJBLIJVEND PRIJS OP ONZE WEBSITE : www.oktravel.be

           

VOOR MEERDERE FOTO’S KLIK LINK AAN :
 
OF  ZIE SLIDESHOW
      

MYANMAR, HET VERBORGEN JUWEEL

18 NOVEMBER 2006 : Vertrek van luchthaven Schiphol Amsterdam voor rechtstreekse vlucht met China Airlines 14u25  naar Bangkok (CI 66). Maaltijden en dranken zijn aan boord inbegrepen.
 
19 NOVEMBER 2006 : ’s Ochtends aankomst om 06u50 in de luchthaven van Bangkok. Daar onze connectievlucht in de vooravond is genieten we nog enkele uren in Bangkok van een traditioneel Thaise Massage in Wat PO, http://community.webshots.com/album/383505546bcVoHX
 maken we een Canal tour met speed boat, bezoeken we Wat Arun, de tempel van de dageraad,lunchen we en bezoeken we nog de Weekend Market. Transfer naar luchthaven voor vlucht naar Yangon (Rangoon) met Thai Airways. (BKK 18U10-Rangoon 19u00 TG 305)
Aankomst in Yangon . Verwelkoming en transfer naar het luxe SUMMIT PARK VIEW hotel (http://www.summityangon.com) . Vrije tijd om wat te relaxen, of een frisse duik in het zwembad te nemen. Welkomstdinner in het Royal Thazin restaurant.
 
20 NOVEMBER 2006 : Na een uitgebreid ontbijtbuffet maken we een eerste verkennende stadsrondrit;. We worden reeds geboeid door de rijke verscheidenheid aan architectuur waarbij wonderlijke chedi’s, pareltjes uit het koloniale verleden en groezelige Indo-Chinese wijken elkaar afwisselen. Indrukwekkend zijn de glanzende pagodes die het straatbeeld domineren en de uitgestrekte parken van Yangon een charmante tuinstad maken.
 
We bezoeken het nationaal museum (een 5 verdiepingen hoog gebouw die alles weergeeft van de bezienswaardigheden van Myanmar, waaronder de Leeuwen Troon van de laatste koning, die in 1886 verbannen werd naar Indie) vervolgens bezoeken we de Botahtaung Pagode, de koloniale wijken, de Sule Pagode (het orientatiepunt van Yangon, waar een haarrelikwie van Buddha bewaard wordt) alsook het Chaukhtatgyi Leunende Buddha-beeld (een 72 meter hoog kolossaal beeld) Rond zonsondergang trekken we naar het meest mystieke en schitterendste gebouwencomplex van het boeddhistische Myanmar : de Shwedagon-pagode. Kipling beschreef dit immens tempelcomplex reeds als ‘a beautiful winking wonder’ en betitelde het als ‘a golden mystery’. De devote sfeer wordt in deze majestueuze tempel bepaald door de talrijke pelgrims die komen offeren en mediteren aan de planeetposten, altaartjes of aan één van de 4 historische Boeddha’s. Het avondmaal nemen we in het Green Elephant restaurant.Hotel Summit View Park
           
 
21 NOVEMBER 2006 : Ontbijtbuffet. Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Mandalay.bij aankomst rijden we naar Pyin U Lwin (Maymo) , een voormalig Brits “Hillstation”, gelegen op 1070 meter boven de zeespiegel..Wij bereiken deze Shan dorp, via de heuvels langs een mooie bergoute, op 67 km van Mandalay gelegen. Hier bevinden zich veel koloniale, bakstenen huizen en het klimaat is er zeer aangenaam. We bezoeken de lokale markt, de Kandawgyi Nationaal Park , een schitterende botanische tuin, de Pwe Kauk watervallen en de Peikchinmyaing grotten. Gedurende deze dagrit geraken we moeiteloos in de ban van het omringende en heuvelachtig natuurschoon. Hotel Kandawgyi Lodge.
 
 
22 NOVEMBER 2006 : Na het morgenmaal vertrekken we naar de reuze watervallen van Dattaw, vervolgens rijden we door een prachtig berglandschap langs kleine dorpjes terug naar Mandalay, waar men vrije tijd heeft om de stad op eigen ritme te ontdekken, of om te shoppen of om van de faciliteiten van het hotel te genieten. Avondmaal met show in het Ayeyarwaddy Scene restaurant.Hotel Mandalay City (http://www.mandalaycityhotel.com)
 
 
23 NOVEMBER 2006 : Ontbijtbuffet. Bezoek aan het Mahamuni-pagode, het voornaamste heiligdom van Mandalay. Duizenden pelgrims betonen hier hun devotie en kleven goudblaadjes op het beeld van de Grote Wijze. Ook de mystieke dierenfiguren afkomstig van Angkor Wat krijgen onze belangstelling. Bewondering van het Mahamuni Boeddhabeeld (één van de meest heilige beelden van het land, met 1 ton goud erin verwerkt alsook stukken van kostbare stenen zoals diamant, robijn, parel, saffier en emerald. Vervolgens rijden we naar AMARAPURNA, een historische hoofstad van Myanmar, waar we het leven van meer dan 1000 monniken kunnen bestuderen in het Mahagandayonklooster en zijde-weverij. Merkwaardig is de middagmaaltijd, als honderden monniken met hun bedelnap aanschuiven om het voedsel in ontvangst te nemen. We gaan door naar Sagaing, waar we de fascinerende landschappen van de Ayeyarwaddy rivier kunnen bekijken vanaf de serene Sagaing heuvel. We passeren het spectaculair gelegen religieuze centrum Sagaing met zijn 10000 monniken en 735 kloosters; Ook bezien we het Kaungmudaw Pagode, waarvan we de magnifieke koepel reeds van veraf kunnen herkennen en brengen we een bezoek aan een zilverfabriek.
We rijden door naar Ava. Hier staan we verrukt te kijken naar ongetwijfeld het mooiste klooster van Birma, dat ondersteund wordt door maar liefst 267 massale teakhouten boomstammen. Dit Bagayaklooster verleent nu onderricht aan jonge monniken. We bezoeken met paardenkarren het Maenu Okkyaung klooster, gebouwd in opdracht van de hoofdkoningin in 1818. Uniek is het baksteentype voor dit gebouw alsook voor de Nan Myint toren. Als we over de 1,2 km lange U Bein’s-Brug wandelen, lopen we over een 200 jaar oude teakhouten brug die uniek is ter wereld. Deze drukke wandelweg biedt een enig uitzicht op de zacht wegglijdende zon… Avondmaal in het Ko’s Kitchen Restaurant en overnachting in hotel Mandalay City.
             
 
 
24 NOVEMBER 2006 : Na het ontbijt varen we langs de majestueuze Ayeyarwaddy naar Mingun, een stad die enkel per boot bereikbaar is. Tijdens deze 1 uur durende minicruise kunnen we genieten van het fascinerende landschap van de rivier zowel als van het leven van de mensen op de oevers.Hier in Mingun zouden 50000 Arakaanse dwangarbeiders ooit de grootste pagode ter wereld (90 ton) oprichten. Enkel een kolossaal bakstenen voetstuk en de grootste - tevens intacte – klok ter wereld zijn nog getuigen van het glorieuze 19de eeuwse Birmaanse koninkrijk. Opvallend is de stralend witte Hsinbyume-pagode die een weerspiegeling is van de kosmos, ze doet ons denken aan een reusachtige suikertaart.
Bezoek van de ongewone Myatheindan pagode, die Mount Meru vertegenwoordigt en de woonplaats van de hemelwezens. Terug naar Mandalay en bezoek aan de traditionele handarbeidsplaatsen. De kunst om bladgoud te maken is hier een goed bewaarde traditie. Tevens bezoek aan het Shwenandaw- klooster, gekend als het Gouden Paleisklooster die ongeschonden alle oorlogsgeweld overleefde. Een mooi interieur en fraai decorerend houtsnijwerk op deuren en ramen dat vroeger met bladgoud bedekt was, toont de pracht en praal van het verdwenen koninkrijk. In de 729 kleine pagodes van de Kuthodawpagode zijn marmeren tegels aangebracht met hierop de tekst van het tripitaka, de grondslag van de boeddhistische leer. Dit klooster herbergt het grootste boek ter wereld. Uiteindelijk zullen we genieten van de zonsondergang op de 230 m hoge en allesoverheersende Mandalay-heuvel. Hier hebben we een onberispelijk en weids uitzicht met op de achtergrond de blauwe hoogten van het Shanplateau en Mandalay City zelf. Avondmaal in het Green Elephant Restaurant.. Overnachting hotel Mandalay City.
 
25 NOVEMBER 2006 : Ontbijt en transfer naar de pier voor de riviercruise naar Bagan. Deze boottocht is een bijzondere belevenis, vanaf de rivier geniet u van een grandioos uitzicht op de oevers en het Shan plateau in de verte. De boot kan stoppen in enkele dorpen om lokale passagiers mee te nemen. Aankomst in Bagan en transfer naar het hotel. Vrije tijd, avondmaal/overnachting in het hotel Thazin Garden.  http://www.visit-mekong.com/thazin-garden-hotel/
        
   
26 NOVEMBER 2006 : Na het uitgebreid ontbijt bezoeken we de lokale markt, waar we het dagelijks leven van de bevolking kunnen gadeslaan. Bezoek aan de Shwezigon Pagode (de glorie van Bagan, die meer dan 900 jaar geleden gebouwd werd) de Htilominlotempel (met de mooiste pilastersculpturen), het Nathtaukkyaung klooster (gemaakt uit teak-hout aan de rivierbedding, versierd met verschillende antieke boeddhabeelden en gravures); De Ananda-tempel, het meest bekende en best bewaarde bouwwerk van Bagan. In de massieve Dhammayangyitempel staan we tegenover het meest perfecte metselwerk; De gewelfde gangen herbergen merkwaardige boeddhabeelden. In de 13de eeuwse Sulamani-tempel nemen we het fraaie pleisterwerk waar. Nabij het dorpje Wetkyi-in bezoeken we de grote versierde Gubyaukgyitempel, waarin een uit één stuk gemaakte Boeddha rust. We treffen hier eveneens de best bewaarde jataka-muurschilderingen uit de Baganperiode aan; De elegante Shwegugyi-tempel is kenmerkend als overgangsvorm van de Mon naar de Birmaanse bouwstijl. Per bus begeven we ons naar de tempel van Manuha. Nadien wandelen we doorheen een authentiek lakwerkdorp. Handige meisjeshanden vervaardigen schalen, potten en vazen uit bamboe of hout die nadien minutieus en meesterlijk beschilderd worden met natuurlijke lak. Op het einde van de dag genieten we van de zonsondergang op de top van de Pyatthathkyi pagode. Avondmaal in het gekende Sunset Garden Restaurant. Overnachting Thazin Garden Hotel
  
 
27 NOVEMBER 2006 : Ontbijt in het hotel. Verder bezoek aan het uitgestrekt tempelcomplex van Bagan. O.a. de Lawkananda pagode met uitzicht op de fascinerende rivier, die een tandrelikwie van Boeddha bevat. Vervolgens bezichten we de muurschilderingen van de Payathonezu tempels en de tempel van Apyeyadanar. Tenslotte brengen we een bezoek aan de 11de eeuwse Nagayontempel.
In de namiddag observeren we de lokale gebruiken in het Minanathudorp. Tijdens zonsondergang nemen we de boot terug op de machtige Ayeyarwaddyrivier naar ons hotel.
Avondmaal in het B.B.B. Restaurant.Hotel Thazin Garden
 
28 NOVEMBER 2006 : Ontbijt en transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Heho. Rit naar Pindaya. Dit imponerende kalkstenen grottencomplex bevindt zich boven een pittoresk meer en bestaat uit een labyrint van gangen tussen 8094 opgestelde boeddhabeelden. Bezoekende pelgrims bevochtigen zich met ‘zweet’ van de druipstenen om schoonheid en geluk te verwerven. We ontmoeten een familie die nog steeds de bekende zonneschermen uit papier-maché maakt.Avondmaal in het Conqueror hotel. (http://www.conquerorhotel.com
      
 
29 NOVEMBER 2006 : Ontbijtbuffet. Rit naar Inle. Onderweg bezoeken we het Shweyanpye klooster. Het houten Shan-klooster (meer dan 500 jaar oud) met zijn opvallende, ovaal vormige ramen is meer dan een stop waard. Hier bewonderen we tevens een pagode, die 700 kleine Boeddhabeeldjes in niches herbergt en volledig traditioneel geschilderd door de plaatselijke bevolking.Daarna onthullen de drijvende tuinen en dorpjes ons hun geheimen; we ontdekken de unieke vistechniek van de Intha’s en bewonderen de typische en speciale roeiprocedure van de vissers. We bezoeken de Phaung-Daw-U pagode met haar tot goudklompen vervormde boeddhabeelden. We bezoeken ook een cheroot-werkplaats waar naarstige vrouwen de Birmaanse sigaren maken. Aan het meer houden we halt bij enkele primitieve ateliers waar we kennis kunnen maken met de ambachtelijke vaardigheden In het Paw Khon dorp gaan we naar een zijdeweverij alsook naar het klooster van de “springende katten”. Avondmaal in het hotel Amazing Nyaung Shwe Hotel 
 
             
 
30 NOVEMBER 2006 : Ontbijt. Vandaag brengen we de hele dag op het meer door. Deze is 32 km lang en 6 km breed, ligt op 900 m hoogte en is helemaal ingesloten door de bergen. Het meer is één van de meest bezochte bezienswaardigheden van Myanmar.. Bezoek van de 500 jaar oude Shwe Indein pagodas, een mysterieuze plaats overwoekert door struiken. Op deze heuvel met een prachtig uitzicht is het rustig vertoeven, waar men enkel het geluid van belletjes van de stupa kan aanhoren. Verder genieten we van het leven op het meer en uiteraard van het overweldigende landschap. De schilderachtige dorpjes van dit sprookjesachtige meer zijn op palen in het water opgetrokken en bieden een kleurrijk schouwspel. Avondmaal in Amazing Nyaung Shwe hotel
        
 
01 DECEMBER 2006 : Na het ontbijt rijden we naar de luchthaven voor de vlucht naar Yangon. Bij aankomst, transfer en check-in in het hotel. Bezoek aan de Bogyoke markt, de grootste van Yangon. Hier is echt alles te koop. Vervolgens hebben we nog wat vrije tijd om een laatste glimp van de hoofdstad op te vangen of om nog even de Shwedagontempel bij valavond te bezoeken, om inkopen te doen of om in het hotel te verblijven. ’s Avonds wordt een afscheidsdinner in het Padonmarrestaurant aangeboden. Overnachting hotel Summit Park View. (http://www.summityangon.com)
 
02 DECEMBER 2006 : Ontbijt in het hotel. Transfer naar de internationale luchthaven voor de terugvlucht naar Bangkok. (Rangoon 09u55-BKK 11U40 TG 304) Bangkok, bezoek aan de mooiste tempel van Thailand, Wat Phra Keo en Koninklijk Paleis, http://community.webshots.com/album/17171769WQRemTbpIE
vervolgens lunch, daarna evening streetmarket Patpong en vervolgens bewonderen we een show van wereldniveau nl. SIAM NIRAMIT.( http://www.siamniramit.com/ ) Deze show wordt slechts één jaar vertoond ter aanleiding van het 50 jaar koningschap.Het theater bezit de grootste podium ter wereld, deze show wordt voorgesteld door 150 artiesten.in 500 verschillende kostuums en met 120 grote decorwisselingen. EEN MUST.
      
03 DECEMBER 2006 : Vertrek BKK om 02u35 met Aankomst Luchthaven Schiphol 09u40 (CI 65) en transfer home sweet home
 
Inbegrepen : alle vluchten, alle taksen uitgenomen de luchthaventaks in Bangkok bij vertrek 500 Bath, alle hotels, alle ingangsgelden, half pension, de BTW
Niet inbegrepen : annulatieverzekering : € 78, bijstandsverz € 72, beide verz samen € 145,25   
Persoonlijke uitgaven en dranken
 
Prijs per persoon in dubbel kamer € 1990, toeslag single kamer € 145  
voor deze rondreis is een minimum van 15 deelnemers vereist   
  
   
     
    
 

 

Wens je hierover meer informatie, vul dan onderstaande gegevens aan:
(De informatie over bovenstaande aanbieding wordt automatisch mee verstuurd naar de reisagent)
Onderwerp
naam:
voornaam:
email:
tel:
straat
postcode
gemeente
Gewenste periode
Aantal personen
waarvan < 12 jaar
Vragen en opmerkingen:

Deze informatie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de reisagent. Er wordt geen copy bijgehouden van Uw data op reisagentschappen.be, en zal dus niet gebruikt worden voor andere doeleinden, noch doorgegeven worden aan anderen dan deze reisagent!
O.K. Travel B.V.B.A. login
Molenstraat 44 ,
8370 Blankenberge
info@oktravel.be
050-41 82 24
050-41 84 69
Map24
kaart/wegbeschrijving (via map24.com)

www.oktravel.be
Een banner op deze site?
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen
Deze agent heeft 6 aanbiedingen.
PERU HET MOOISTE INCARIJK
MAANDELIJKSE AFREIS Ä1999
JULI AUG : Ä 2539 4/5*HOTELS
EXCURSIES INBEGREPEN
THAILAND/RONDREIS MYANMAR
AFREIS DAGELIJKS
PRIJS P.P. Ä 1990 SINGLE +145
HALF PENS + EXC INBEGR
VOOR EEN GOEDKOOP TICKET
AAN DE BESTE PRIJS
CONTACTEER ONS
ZELFDE DAG ANTWOORD
A LA CARTE
AFREIS DAGELIJKS
VRAAG ONS PRIJS
WWW.OKTRAVEL.BE
RONDREIS NAMIBIE
JULI 2009
RONDREIS MEXICO
PAASVERLOF 2009
 


 

Lastminutes:    online booking = geld besparen!

Wil je snel op de hoogte zijn van alle nieuwe lastminute reizen en aanbiedingen?
Schrijf je dan in op onze Lastminute Nieuwsbrief!

E-MAIL

Inschrijven UitschrijvenOf ga eens naar Disneyland Parijs: boek snel .
De reisagent Zoekmachine
Zoekterm (keyword, naam, gemeente,...)
Zoek op postcode
van tot
Zin om te reizen? reisagent gezocht? Snel gevonden...
A- B- C- D- E- F- G- H- I- J- K- L- M- N- O- P- Q- R- S- T- U- V- W- X- Y- Z

Vliegtuig- en/of hotel reservatie: zoek en vergelijk

 
Reizen en toerisme: Kies je reisbestemming en vindt de beste reisagent:
Wereldkaart 
Noord Amerika Europa AziŽ Zuid Amerika Afrika OceaniŽ AustraliŽ Antarctica
Wereld Atlas: geografie, demografie, economie, politiek, toerisme, overheid, etc...
Selecteer regio en land in rechter menu >>>>>>
Europa Afrika Midden-Oosten AziŽ Noord-Amerika CaraÔben Zuid-Amerika AustraliŽ
Op reis gaan zonder zorgen? Kies een reisagent gespecialiseerd in Uw reisbestemming of vakantietype!
vliegreizen, hotels, autoverhuur, lastminutes : Zoek en vergelijk!


Zoek de voordeligste luchtvaartmaatschappij:

Hoeveel meter is 1 mile?

Op reis naar de VS of naar het verenigd koningrijk? Dan moet je plots alle afstanden in mijl en voet uitdrukken. Eenheden omrekenen van centimeter naar voet? Pond naar kilogram? Kilometer naar mijl?
Raadpleeg de handige online eenheden-omzetter: omzettennaar.be
(TIP: je leert de belangrijkste omzettingen (kilometer naar mile, cm naar inch, etc.. best uit je hooft voordat je op reis vertrekt!)© 2009 Business Interfacing bvba, Waversebaan 80, 3001 Leuven
domainnames.be-webcounter.be-reisagentschappen.be
privacy statement
ZON PROMOTIES
(vlucht + verblijf)
Algemene Info
Hotels - Luchthavens
AlbaniŽ
Andorra
BelgiŽ
Bulgarije
CroatiŽ
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Gibraltar
Griekenland
Hongarije
Ierland
Ijsland
ItaliŽ
Letland
Liechtenstein
Lithouwen
Luxemburg
Macedonia
Malta
Moldova
Monaco
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
RoemeniŽ
Rusland
San Marino
SlovakijeSlovakije
SloveniŽ
Spanje
TsjechiŽ
Turkije
Ukraine
Verenigd Koninkrijk
Wit Rusland
Zweden
Zwitserland

t
privacy statement

powered by comail.be - tools for webmasters